Eten bij Henri Knevel Banketbakkerij in Putten.

Bij Henri Knevel banketbakkerij in Putten kun je heerlijk eten en drinken. Je kunt bij ons terecht voor een hapje bij de borrel, een lekkere lunch of een uitgebreide High Tea.

Wij houden bij Henri Knevel banketbakkerij rekening met ieders budget. Goed eten hoeft niet veel te kosten, daarom bieden wij heerlijke lunchgerechten aan voor een zeer voordelige prijs. Ook hebben we regelmatig leuke specials en aanbiedingen die zeker de moeite waard zijn.

Ben je jarig? Bij Henri Knevel banketbakkerij maken we van elke verjaardag een feest en krijgt de jarige een cadeau. Dat is een cadeautje van ons om jouw speciale dag nog leuker te maken.

Wil je ook leuke specials en aanbiedingen schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Drinken bij Henri Knevel banket in Putten.

Naast een uitgebreide lunchkaart heeft Henri Knevel ook een grote keuze in dranken. Bierliefhebbers zijn bij ons aan het juiste adres. Bestel bijvoorbeeld eens een lekker speciaalbier van Hert Bier op de tap. zoals Mooi Leven (premium) en Samen Leven (Radler). Naast tapbier hebben we ook een ruim assortiment bieren op de fles, zoals Dorps Leven (blond), Zwaar Leven (Tripel) en Lang zal ze Leven, een heerlijke Amber bier.

Heb je liever wijn? Bij Henri Knevel banketbakker serveren wij altijd twee verschillende merken huiswijnen, waarvan één biologische wijn is. Uiteraard komen onze huiswijnen als rosé, witte of rode wijn. We hebben ook verschillende soorten prosecco op de kaart.

Wil je een lekker drankje of hapje combineren met een leuke activiteit? We organiseren regelmatig leuke evenementen. Ook kun je van maandag tot en met zaterdag bij ons genieten van een heerlijke, uitgebreide high-tea.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen