Uit eten met een groep?

Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een lokatie in Putten voor een grote groep? Of wil je gewoon lekker lunchen met een groep collega’s dan ben je bij Henri Knevel aan het juiste adres! Voor groepen kunnen wij diverse arrangementen samenstellen.

Kleine groep

Wil je met een kleine groep van 6 tot 12 personen komen eten? Dan kan je een keuze maken uit onze lunchkaart. Je kan van te voren je keuzes aan ons doorgeven. Natuurlijk kan je ook jou keuze op de dag zelf maken, samen met je tafelgenoten.

Keuzemenu voor groepen

Wil je met een groep van 12 tot 25 personen komen eten? Dan stellen wij een speciaal menu voor jullie samen. Samen met jou selecteren wij gerechten van onze lunchkaart voor een keuzemenu naar jouw wens. Je kan via onze website reserveren. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Buffetarrangementen

Kom je met een groep van meer dan 25 personen? Dan kunnen wij voor een buffetarrangement verzorgen. Uiteraard gebeurt dit in overleg en wordt het buffet naar jouw wensen vormgegeven.

Als je speciale wensen aangeeft bij de reservering, dan kunnen wij je zo goed mogelijk van dienst zijn. Mocht het aantal gasten na je reservering nog wijzigen, dan kan je dit tot één dag van tevoren aangeven. Wijzigt het aantal gasten nog op de dag zelf, dan zijn wij helaas genoodzaakt het buffetarrangement voor het laatst doorgegeven aantal gasten in rekening te brengen.

Zakelijk

Ook voor zakelijke evenementen kan je bij ons terecht. Wij verzorgen graag jouw zakelijke lunch in ons restaurant. Voor meer informatie kan je contact opnemen. Mail ons of bel ons op 0341-351429

Bedrijven kunnen bij ons op rekening betalen. Neem hiervoor contact op met Henri Knevel.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen