Geniet van een High Tea op maat bij Henri Knevel in Putten

Bij Henri Knevel krijg je altijd een high tea die bij jouw wensen aansluit. Onder genot van een lekkere kop thee serveren wij allerlei lekkernijen. Bij de high tea is een mix van zoete en hartige hapjes inbegrepen: een goede afwisseling voor de ultieme smaaksensatie.

Van maandag t/m zaterdag van 11:00 tot 15:00 uur serveren wij onze High Tea voor minimaal 2 personen in ons restaurant.

High Tea

Onze High Tea is te bestellen voor €17,50 p.p. en is daarmee de ook goedkoopste High Tea in Putten!

Laat u verrassen met allerlei hartige en zoete lekkernijen uit onze keuken begeleid door verschillende soorten thee. Onze high tea bestaat uit een verscheidenheid aan zoete lekkernijen en hartige, warme en koude hapjes, die wisselen met de seizoenen. (Overige drankjes zijn exclusief)

2 uur onbeperkt thee drinken.
Uitsluitend op reservering en vanaf 2 personen.

Reserveer een High Tea

High tea, Putten en gezelligheid

Een high tea, Putten, gezelligheid en Henri Knevel; de perfecte combinatie voor een geslaagde middag. Ons restaurant is de plek bij uitstek om in alle rust te genieten van een high tea. Gemeente Putten zorgt voor een goede setting en wij zullen je verrassen met een uitgelezen keuze aan theesoorten en begeleidende gerechten in ons gezellige restaurant. Een high tea bij Henri Knevel zal een te heugen positieve ervaring zijn. Wij bieden je een breed assortiment producten uit eigen keuken.

In overeenstemming met jou kunnen wij aan al je wensen voldoen. Denk hierbij aan eventuele voorkeuren die je hebt. Bij ons staan jouw wensen voorop! Ook zullen wij je graag adviseren over de keuze en combinatie van gerechten, aangepast aan de samenstelling van het gezelschap.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen