Lekker lunchen in Putten bij Henri

Lekker lunchen in Putten doe je bij Henri Knevel. In onze gezellige restaurant ben je van harte welkom voor een uitgebreide lunch of een heerlijk belegd broodje. Op de lunchkaart van Henri vind je de meest uiteenlopende gerechten waar je heerlijk van kunt genieten. De lunch wordt steeds vaker gezien als de belangrijkste maaltijd van de dag.

Niet zo vreemd, want het is een perfecte gelegenheid om even tot rust te komen en weer nieuwe energie op te kunnen doen. Bij Henri begrijpen we dat maar al te goed. Juist daarom vind je bij ons een goed gevulde kaart als je wilt lunchen in Putten. In ons restaurant hebben we eerlijke producten met geweldige smaken hoog in het vaandel staan.

Het is juist daarom dat we vooral gebruik maken van streekproducten van biologische komaf. Dat garandeert je van de beste smaaksensatie en versgarantie. Doordat we onze lunchgerechten met zorg selecteren en bereiden, ben je altijd verzekerd van een heerlijke maaltijd. Voor een kleine of grote lunch in Putten ben je in het restaurant van Henri dus van harte welkom.

Lunchkaart

De lunch is een uitgelezen moment voor een gezellig samenzijn. De uitgebreide lunchgerechten op onze kaart zijn daarbij een prima aanvulling. Of je nu graag van een heerlijke maaltijd wilt genieten met een klein gezelschap of liever wilt lunchen met een grote groep. Bij Henri in Putten is het allemaal mogelijk.

ONZE LUNCHKAART

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen