Allereerst, welkom op mijn nieuwe website! Graag stel ik mij aan u voor: Mijn naam is Henri Knevel en ik ben 47 jaar. Samen met Fleur en onze 4 kinderen Jasper, Iris, Mabel en Jill wonen wij in Putten aan de rand van de Veluwe.

Ik ben opgegroeid in een echte banketbakkersfamilie. Inmiddels ben ik de derde generatie die voor dit prachtige vak heeft gekozen. Toen ik in 1969 geboren werd, woonden mijn ouders boven de winkel en de bakkerij. Vanaf het moment dat ik kon traplopen, was ik in de bakkerij te vinden. Mijn ouders gaven mij hier dan een plekje, zodat ik niet in de weg kon lopen. Vanaf deze plek kon ik alles zien in de bakkerij. Het vak is mij dus letterlijk met de paplepel ingegoten!

In sport vind ik mijn ontspanning. Ik doe onder andere aan skiën, duiken en paardrijden. Tijdens het sporten krijg ik ruimte om nieuwe ideeën te bedenken voor in de bakkerij. Tevens houd ik ook erg van het ontdekken van nieuwe culturen, waar ik dan graag kijk hoe er omgegaan wordt met het vak patisserie en hoe een ieder daar zijn eigen invulling aan geeft.

Ik kijk er naar uit om u te mogen verwelkomen in onze heerlijke bakkerij of in onze webshop.

Met smakelijke groet,
Henri

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen